Y.Photography
||   Gespecialiseerd in paardenfotografie

Fotoreportages

Bij interesse in een fotoreportage kunt u contact opnemen via de contactpagina op deze website. Hierin kunt u vermelden in wat voor reportage u geïnteresseerd bent. Ook kunt u zelf aangeven waar u de reportage wilt laten plaatsvinden. Dit kan bijvoorbeeld bij u in de buurt, op locatie zoals bos of strand en op stal.

Ik vind het erg belangrijk om de tijd te kunnen nemen voor een fotoreportage. Uiteindelijk is dit natuurlijk geheel afhankelijk van u, uw dier, uw wensen en de omgeving. Met dieren kan het handig zijn om een assistent mee te nemen. Vaak probeer ik hier zelf voor te zorgen, maar mocht u hiertoe de mogelijkheid hebben dan raad ik dit zeker aan. 

Om tot een prachtig resultaat te komen, verwacht ik wel dat u en/of uw dier op de afgesproken tijd klaar staan en er verzorgd uitzien. Denk hierbij aan bijpassende kleding en een netjes verzorgd en gepoetst paard/huisdier en tuig. Dit zorgt voor een hoop rust in de foto's en voorkomt afleiding op andere punten.

In de subcategorieën vind u een aantal standaard pakketten terug. Uiteraard kunt u naar eigen wens ook een fotoreportage samen stellen. Voor vragen kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.